Get Adobe Flash player

За ваше удобство и улеснение, предлагаме следните варианти за заплащане:

  •  Банков превод: Посетете най-удобния за вас клон на която и да е банка и приведете дължимата сума, в полза на: ЕТ „Алина-Александра Вецева“
    IBAN (сметка в лева): BG15 UNCR 7000 3499 61
    BIC кода на банката е: UNCRBGSF
  • В Основание за плащане: Запишете името на пакета, например E1- НВО и името, с което сте регистрирани на сайта.
  • EasyPay: Посетeте най-удобния за вас клон на EasyPay. При заплащането на поръчката трябва задължително за основание за плащане да посочите 10-цифрения код на търговец (КИН): 5726998987.Запишете името на пакета, E1 - НВО и името, с което сте регистрирани на сайта.
  • ePay: За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането
  • B-Pay (банкомат): Заплащане на поръчката на банкомат с дебитна или кредитна карта. Необходимо е да посетите B-Pay банкомат и да извършите заплащане поръчката чрез дебитна или кредитна карта. Поддържат се български и международни дебитни и кредитни карти – VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro, издадени от български банки, включени в системата на B-Pay. Процедурата за заплащане е значително улеснена, като е необходимо на банкомата да въведете код на търговец (КИН): 5726998987. На тези страници може да намерите :Списък с банкомати, където може да извършите плащането и Описание на процедурата за плащане на банкомат.
  • ePayGSM:  Регистрирате Вашия GSM телефон в системата тук. Включвате услугата "Временен SMS код". От този момент нататък, преди да извършите плащане през ePay.bg, ще трябва да въведете валиден SMS код. Всеки код е валиден 30 мин. През този период може да извършвате едно или повече нареждания за плащане на сметки, в зависимост от настройката при потвърждаване на кода. След изтичане на валидността на кода е необходимо да получите нов код, преди да извършите следващите плащания. Услугата е достъпна за абонати на Мобилтел, Глобул и Виваком. Вашите данни и пари са ЗАЩИТЕНИ!
System.String[]
Сподели